Wednesday, March 10, 2010

Kali ke 3 aku mengepost post yang pertama!

oh. tabah sungguh hati nurani aku ni. 2 kali post 2 kali laptop pengsan masih tak putus ase.
hokey. skang aku taip yang paling pimple dan simple skali untuk 1st post yang pertama nih.

sebenanye aku malas2 nak buat blog nih sebab aku bukannye banyak mulut sangat.
dah banyak aku sign up dulu tapi aku biar die pupus dari ingatan aku.
oleh sebab sorang kawan bek aku yang berhati taman tuh suh aku comment dlm blog die,aku pn terregister balik..
so terlahirlah blog nih... so we'll see how things goes. adakah aku akan terus berkarya sebab skang aku telah memelihara seekor beruk tajaan maxis yang kubawa kemana2 hatta ke tandas awam (berukben), so probably, insyallah demi peminat peminat aku sanggup menyumbangkan sedikit waktu untuk update blog neh.
akhir kata,salam ukhwah dari aku ... kalo bace nih sila la dengan tak malu meng add diri anda menjadi follower supaya bukan aku dan mohamad azri jamaludin je yang syok sendiri di halaman ini. lebih-lebih lagi makcik alina salwani yang rupawan. mohd faizal ramly? xtau le. die bukan rajin bab karya penulisan neh.tapi kalo aku pakse dengan janji janji manis sure die akan SURUH aku create. akuuu jugak.
ok frens.hope yo'll find something usefull here,insyallah aku akan update gak hasil2 selaman (surfing) aku yang agak berguna.
abes. 
 

1 comment:

  1. ala....congrat la utk 1st post....update lg smpai lebam...

    ReplyDelete