Friday, March 19, 2010

'me' time lagi...


hemmph. best. balik keje dan bersiap2 lalu bergolek2. its 'me' time. hueh2..
sesampainye di ofis sebelum aku sempat teguk nescafe terus dapat keje, setelah sessi 'gaduh2 manje' dengan DHL, akhirnye disudahi dengan satu email bersama bukti2 transaksi yang berjaya menutup mulut mereka (untuk hari ni la). akhirnye sampai petang Yolanda tu tak reply email aku. bile aku asek belek2 balik bace email tuh, kak ima cakap, konon power la emel awak tu, sampai tak dapat disangkal lagi ye? hahahar....tau xpe...(ayoo,bukan ler..sebenanye aku tengah cek grammatical error....)

macam xde citer je..malas nak menjiwai watak malam neh..heh. rindu kampung! macam nak balik ujung bulan, ma dah berkias2 macam nak suh aku balik...rindu la tu. hmmm...persuade siti azni suh balik gak la. meriah sket. ari tu balik tak dapat sangat nak memanjekan adik bongsu..dia takut ngan faizal. tanak dekat langsung ngan aku. yelah slalu balik aku dok belek die je,jeles la die...rindu dekat aimi shuhada...






No comments:

Post a Comment