Thursday, April 22, 2010

lunch hour yang indah


wah..lame aku xupdate blog nih. pasti ramai yang rindu *wink wink* hahhahar.. agak bz dengan benda2 yg penting. cewah..lagipon mood tak brape ceria, jadi malas nak sebar2 kan awan mendung itu merata-rata. my biz.quite ok.sejak aku aktifkan facebook promote tu..ada la yg respon baeekk..lepas faizal abis exam insyallah kami akan berkobar2 melakukannye.weekend aku dah di 'book' oleh biz juge..kali ni mesti pergi sebab seminar ni tertutup kepada ahli yang aktif sahaje.so kak elle and the gengsters,maafkanlah aku sebab tak dapat membantu seadanya..tapi pagi tu,insyallah kalo malam tu aku dapat tido yang cukup, akan ku gagahkan kaki yang seksi ni untuk membantu kalian di sane  ye..
oh relationship,hehe.nothing much.benda yang sama disiar ulang dan lagi dan lagi..malas nak amek pot.kalo ada..adala..cumenye yang 'mahal'..yang aku leh conclude: (1)dihadapannya,aku ialah aku 100% (2)pertama kali aku boleh jalan2 dgn laki tanpa sebarang bedak padat,dan tetap berasa yakin.hehe. (3)boleh act dumb tanpa perlu control ayu sedikitpon. ok la..3 je dulu...xleh lame sebab aku bg mase 10 minit je lunch hour ni utk update blog..everything perfect, but...sayangnye..(malas nak mengulas dengan lebih lanjut kedudukan sbenarnye.mungkin apa yang terjadi ada hikmahnye...)Tuhan yang mengetahui...kite yang merancang banyak sangat..heh. stop complaining and just live everyday spontaneously! jumpak lagi di post yang akan datang...abes.

No comments:

Post a Comment