Thursday, June 3, 2010

ape kene ngan kepala hotakku?

headache.seminggu nih kepala asek berdenyut.mengakibatkan sedikit kemurungan dan ketemperan.adakah kerana kegawatan ekonomi yang melanda kaum B-G-11 Desa Mutiara yang terpaksa mengeluarkan sejumlah yang agak besar untuk berpindah ke A-01-01 Desa Mutiara? Mungkin salah satu sebab,tapi minor jela kot.xdapat mengenalpasti sebab sebenar.mungkin memang nak sakit utk hapuskan dosa2 kecik yang bagai buih2 dilautan..hehe.

alhamdulillah.buat masa ni hal rumah dah setel walaupon tepakse melalui seribu dua kepayahan dalam bab ekonomi moden dan pendidikan moral.moralnya.tak selesai masalah dengan kekalutan,melainkan dengan kepala hotak yang jernih sahaje.kekerasan tuan rumah juga telah dilangsaikan dengan penuh diplomasi.tak sia2 keje helpdesk..dapat belatih jadi lebih berdiplomasi.yang penting,'emphaty'..carikkan dia penyewa lain..berjayalah pujuk dia utk less kan apa yang kami kene bayar.kalo tak..nak makan roti sadin pon kene pikir 2 kali nih..

hisk..duit.nak throw small water pon nak kene duit.lusa aku balik kampung smpai isnin..dah terbayang wajah2 kesayangan hamba.dah cakap kat ma tentang kedaifan yang melanda.hemm... okla..kadar denyutan mengganas,dah 140 km/jam..
zzzz....abes

No comments:

Post a Comment